Nu är det återigen dags för en nätverksträff där vi diskuterar trygg miljö i vår kommun.

På dessa träffar så delar vi erfarenheter och kunskaper i ämnet och vår förhoppning är att den ökade kunskapen och öppenheten är värdefull för att minska oro och stärka samverkan mellan aktörerna i Vänersborgs centrum. 

Vill du läsa lite om de metoder som vi jobbar med så finner du en kort presentation om det här.

Tycker du detta verkar intressant och önskar att få mer ingående information så missa inte att anmäla dig till nätverksträffen.

Anmälan sker till Mia senast den 21 februari, mia@vanersborg.nu

Hoppas vi ses!

Dags för nätverksträff

Kan en App göra oss tryggare? 

Under det senaste halvåret har butiker i centrala Vänersborg prövat att larma varandra om saker som händer via en app. Vilka är erfarenheterna? Är detta något fler företagare skulle kunna använda? Vi hör Kent Fahlqvist (ägare av CK:s i centrala Vänersborg) berätta om vilka erfarenheterna är av att använda denna teknik. 

Ett tryggare centrum

Hur mycket brott begås i centrum och vilken typ av brott är det? Kommunpolis Steve Johansson-Sandén visar den aktuella statistiken. 

Nya medborgarlöften

Polisen och Vänersborgs kommun samverkar för ökad trygghet. I ett gemensamt medborgarlöfte för 2018 är målet att öka tryggheten och minska brottsligheten i offentliga miljöer. Vänersborgs kommuns säkerhetssamordnare Caroline Arvaker berättar mer. Under kvällen finns också tid för dialog. 

Tillsammans för ett bättre Vänersborg

Forum Vänersborgs är en paraplyorganisation med en vision om att vår stad ska bli hållbar i alla delar genom livet. 

Share This
X