Välkomna till årets Klappdagar i Vänersborgs Centrum 28/11-1/12
Klappdagarna kommer som vanligt vara fyllda av stämningsfulla aktiviteter för hela familjen och annat kul som hör julen till.

Klappdagar startar redan på torsdagen med att enligt tradition tända julgranen och vinterbelysningen på gågatan. För att sedan fira in julen i dagarna tre. Ladda ner programmet nedan för att inte missa något.
Men du kommer bland annat kommer ni att kunna lämna önskelista till tomten, gå på julmarknad i Folkets Hus, dansa loss till Maja-Nillas Julshow, dans kring granen och delta i Bo Knutssons auktion till förmån för Rotarys arbete.

Missa inte årets nyhet – Vänersborgs Centrums Julkalender

Det funkar såhär: I 24 dagar kommer att du få tillgång till fantastiska erbjudande och rabatter från olika aktörer i Vänersborg.
Dessutom när du köper kalendern stöttar du projektet “Handla för andra”, då 10% av den totalintäkten skänks till detta projekt.
Handla för andra är ett samarbete mellan ICA Kvantum och Vänersborg o. Väne-Ryrs församling där man handlar mat till behövande i Vänersborgs under juletider.
Som om detta inte vore nog…
Den 31/12 har du dessutom möjlighet till extra vinster på din kalender. Så håll utkik på www.forumvanersborg.se då numret på din kalender även kan ge dig chans till ännu mer

Tryckfels nisse har varit i farten –
Rock´n Roll Christmas med bla Jonas Torrestad är samma tid men på söndag 1/12

Tillsammans för ett bättre Vänersborg

Forum Vänersborgs är en paraplyorganisation med en vision om att vår stad ska bli hållbar i alla delar genom livet. 

Share This
X