Förmodligen har det inte undgått dig att en ny dataskyddsförordning träder i kraft under morgondagen.
Vi på Forum Vänersborg är redo, och har jobbat fram en ny integritetspolicy till vår förening, och den finner ni att läsa i sin helhet här.

Den nya dataskyddsförordningen heter GDPR och det innebär kortfattat att kraven på oss som organisation, och hur vi hanterar dina personuppgifter skärps.
Samt att vi inte får spara dina uppgifter om du inte samtycker till det. Önskar du att bli struken eller ändra din sparade information, så tveka inte på att kontakta någon av våra verksamhetsutvecklare.

Det är viktigt för oss på Forum Vänersborg att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina uppgifter, och är därför öppna med vilka uppgifter vi samlar in och behandlar.
Vi behöver dina person- och företagsuppgifter för att du även i fortsättningen skall få inbjudningar till de evenemang och utbildningar vi anordnar samt information om oss som organisation.

De uppgifter som finns i vårt register är:

  • Företags- föreningsnamn
  • Namn på kontaktperson
  • Telefonnummer till förening/företag
  • E-post adress
  • Besöksadress till företaget/föreningen
  • Fakturaadress

Vi för inga anteckningar om någon i detta register, utan det fungerar endast som ett kundregister för att kunna nå ut till tänkbara målgrupper inom vår verksamhet.

Du kan även få mer information av någon av våra verksamhetsutvecklare Malin o. Mia.

Tillsammans för ett bättre Vänersborg

Forum Vänersborgs är en paraplyorganisation med en vision om att vår stad ska bli hållbar i alla delar genom livet. 

Share This
X