Låt oss gemensamt skapa framgång!

Det är dags att ge din verksamhet den kick den förtjänar! Vi är stolta över att erbjuda dig en exklusiv möjlighet att delta i en kostnadsfri utbildning om marknadsföring, presenterad av vårt medlemsföretag Stampen Media/TTELA.

Upptäck hemligheterna bakom effektiv marknadsföring och lär dig att sticka ut i bruset. Oavsett om du är ny på området eller redan har erfarenhet, kommer du att få konkreta verktyg för att göra din marknadsföring mer effektiv.
Denna utbildning är inte bara för att öka dina kunskaper utan också för att skapa nya affärsrelationer. Nätverka med andra företagare inom vår förening och låt dig inspireras av likasinnade.
Vi erbjuder två tillfällen för att passa ditt schema och din kunskapsnivå. Se till att spara datumet och anmäl dig för att säkra din plats, då det är ett begränsat antal såna!

När: 14 December, tider nedan
Var: Quality Hotel, Vänersborg

Marknadsföring ska ge effekt! 
Frukost utbildning 8.00-9.30 Quality Hotel, Vänersborg
För att växa måste man satsa, för att få marknadsföring att fungera behöver man planera. Har man en begränsad budget behöver man vara vass på att göra rätt.
Vi vill med den här utbildningen hjälpa dig att planera och fördela din marknadsföring utifrån din målgrupp, hjälpa dig att göra val som ska vara gynnsamma för din affär och dina resultat.

För vem: 
Passar dig som har ett företag på 1-4 anställda eller med en omsättning upp till 10milj. Är en utbildning på en basnivå vilket innebär att vi har ett anpassat och enkelt språk utan branschtermer.

Vad får du:
Efter frukostutbildningen kommer du ha med dig ett fysiskt underlag på hur du bör planera och lägga upp din egen marknadsföringsplan. Förhoppningsvis har vi berikat dig med varför, samt stärkt din kompetens i hur du ska tänka och fördela din marknadsföringsinvestering rätt.

Bra att veta: 
•Du kommer få specialerbjudande som endast gäller dig som medlem hos Forum.
•Du kommer göra praktiska övningar utifrån ditt företag.
•Du får med dig materialet som ges på frukostutbildningen.

Det är människor du ska påverka! 
Lunch utbildning 12.00-14.30 Quality Hotel, Vänersborg

Oavsett om du jobbar med en B2C verksamhet eller en B2B verksamhet så är grunden den samma, det är människor du ska påverka med din marknadsföring. Du ska alltså tänka B2P. Business to people.
Den här utbildningen berikar dig med kunskap och medvetenhet i hur du ska tänka och skräddarsy din marknadsföring. Få till rätt mediemix utifrån din målgrupp/persona, lägga rätt andel av din totala mediebudget i rätt ”rum” och med rätt ”inredning”. Se till att din budget är i nivå med din bransch, din ambition och målsättning. Samt få till ett vasst innehåll i din kommunikation som behåller den röda tråden.

För vem: 
Passar dig som har ett företag som vill växa, har en omsättning från 10 milj. Har baskunskaper inom marknadsföring (alltså omsätter mindre än 10 milj men har ambitionen att nå dit och långt över).

Vad får du:
Efter lunchutbildningen kommer du ha stärkt din kompetens i hur du ska tänka kring marknadsföring idag och i framtiden. Kunna ta medvetna beslut för din marknadsplan så du säkerställer att den verkar för att uppnå uttalat mål och syfte.
Du kommer få inblick i ett konkret kundexempel vi jobbar med.
Du kommer få tillgång till mallar och underlag som du kan använda för att planera din marknadsföring.

Bra att veta: 
•Du kommer få specialerbjudande som endast gäller dig som medlem hos Forum.

Du anmäler dig direkt till oss på info@forumvanersborg.se

Share This
X