Vad roligt att du är intresserad av att ta emot vårt presentkort!
Det finns två olika alternativ för dig som vill ta emot vårt presentkort och dessa presenteras nedan.

Forum Vänersborgs presentkort har vi tagit fram med syfte att stärka verksamheter i Vänersborg. Vårt presentkort kan användas till shopping, mat, nöjen och hotell i Vänersborg. Allt på samma kort, vilket gör det till den perfekta gåvan. Presentkortet är giltigt i 12 månader efter utfärdat datum om inget annan anges på presentkortet.
Vårt presentkort är från och med vinter 2023 helt digitalt via cityplay.se/vanersborg, vilket innebär att du gör ditt köp online.
Om du vill köpa ett större antal, till dina anställda eller önskar att få tryckta presentkort, så hör av dig till oss så diskuterar vi vidare info@forumvanersborg.se

Så hur går du nu tillväga om du vill ta emot presentkortet?
Då finns det två olika alternativ som vi presenterar nedan.


1. Du blir medlem i Forum Vänersborg. Att bli ansluten till presentkortet är en medlemsförmån för alla våra medlemmar som har någon form av försäljning. Förutom detta får du som medlem i Forum Vänersborg tillgång till ett stort nätverk med ca 150 medlemmar i olika branscher och områden, utbildningar/föreläsningar, nätverksträffar, Forum Vänersborgs presentkort, gemensam marknadsföring mm. Läs mer om medlemskap, serviceavgifter här.
Har du redan bestämt dig att bli medlem – här hittar ansökningsforumläret.

2. Du väljer att ansluta dig till vår presentkortslösning vilket för medlemmar kostar 3000kr/år
Vill du att vi kontaktar dig i frågan så skicka ett mejl till info@forumvanersborg.se eller fyll i detta formulär och maila in till oss.
Om du redan bestämt dig för att du vill vara med så kan du också fylla i vårt anslutningsformulär och mejla till info@forumvanersborg.se

När du beslutat dig för något av alternativen och med det tar emot vårt presentkort så får du tillgång till fönsterdekaler, affischer och digitalt material som du kan använda för marknadsföring.

Share This
X