Vad roligt att du är intresserad av att ta emot vårt presentkort!
Det finns två olika alternativ för dig som vill ta emot vårt presentkort och dessa presenteras nedan.

Forum Vänersborgs presentkort har vi tagit fram med syfte att stärka verksamheter i Vänersborg. Vårt presentkort kan användas till shopping, mat, nöjen och hotell i Vänersborg. Allt på samma kort, vilket gör det till den perfekta gåvan. Presentkortet är giltigt i 12 månader efter utfärdat datum om inget annan anges på presentkortet.
Kortet sälja i valörerna 50- och 100 kronor och kan inte lösas in mot kontanter. I dagsläget har vi tre försäljningsställen: Visit Trollhättan Vänersborg, Elins Inspiration, Vänersborg och Forum Vänersborgs kontor.
Det är detta presentkort som flera företag har köpt till sina anställda, men även många privatpersoner köper detta som presenter.
Vill du läsa mer så kan du göra det här

Så hur går du nu tillväga om du vill ta emot presentkortet?
1. Du blir medlem i Forum Vänersborg. Att bli ansluten till presentkortet är en medlemsförmån för alla våra medlemmar som har någon form av försäljning. Förutom detta får du som medlem i Forum Vänersborg tillgång till ett stort nätverk med ca 150 medlemmar i olika branscher och områden, utbildningar/föreläsningar, nätverksträffar, Forum Vänersborgs presentkort, gemensam marknadsföring mm. Läs mer om medlemskap i vår förening här.
Från 1 juli erbjuder vi dessutom alla nya medlemmar halva serviceavgiften året ut. Vilken serviceavgift som skulle gälla dig kan du se här

2. Du väljer att ansluta dig till vår presentkortslösning vilket för medlemmar kostar 1500 kr för resten av 2021, men annars 3000kr/år.
Vill du att vi kontaktar dig i frågan så skicka ett mejl till carina60@telia.com eller fyll i detta formulär.
Om du redan bestämt dig för att du vill vara med så kan du också fylla i vårt anslutningsformulär och mejla till carina60@telia.com

När du beslutat dig för något av alternativen och med det tar emot vårt presentkort så får du tillgång till fönsterdekaler, affischer och digitalt material som du kan använda för marknadsföring.

Share This
X