Datum klart för Vänersborgsgalan 2024

Lördagen den 23 mars fylls återigen Eventhallen på Quality Hotel med kultur, näringsliv och idrott i en gyllene kombination. Då anordnas nämligen Vänersborgsgalan 2024 och intresset för den åttonde galan är redan stort.
    Det märks att galan verkligen är ett uppskattat evenemang som skapar en lokal stolthet, säger projektledaren Mia Dahlén hos huvudarrangören Forum Vänersborg.

Efter de fem första åren i Arena Vänersborg och ett ”pandemiår” utomhus på Sanden i samband med Aqua Blå 2022, så landade Vänersborgsgalan 2023 i Eventhallen på Quality Hotel. 320 gäster serverades då ännu en helkväll med underhållning, galakänsla och hyllningar. Galan återvänder dit även 2024 för en ny sprakande afton.
Vi är en unik gala som samlar både kulturen, idrotten och näringslivet. Symboliken i det känns väldigt stark också för Vänersborg som kommun och just den kombinationen är väldigt uppskattad, så vi tänker fortsätta att förädla galans grundtanke, säger Mia Dahlén.

Lördagen den 23 mars kommer återigen Vänersborgsgalans fyra hederspriser att delas ut inom kategorierna Kultur, Näringsliv, Idrott och Evenemang. Dessutom delar organisationen Företagarna i Vänersborg ut sina prestigefyllda pris till Årets Företagare och Årets Unga Företagare.

Från Vänersborgsgalans start 2015 har det samlats in pengar till Evenemangsfonden, där Forum Vänersborg har möjlighet att fördela riskkapital och säkra ett rimligt överskott till de föreningar och organisationer som vill utveckla både nya och befintliga evenemang. Hittills har fonden bidragit till en mängd olika evenemang, som i sin tur ökar Vänersborgs attraktionskraft.
Biljetterna till Vänersborgsgalan 2024 är släppta så nu ser vi fram emot ännu en galakväll med många glada gäster.

Som medlem i Forum Vänersborg eller som galagäst 2023 har du dessutom fått ett förmånligt erbjudande i din inkorg. Och du som inte varit på galan tidigare håll utkik i våra sociala kanaler så kommer det dyka upp en julklapp till dig också.

För mer information, kontakta Mia Dahlén, Verksamhetsutvecklare, Forum Vänersborg, tel 0722-50 55 60.

Share This
X