Nu kan vi äntligen berätta att Diggiloo-gänget kommer tillbaka till Vänersborg!

Det blir återigen en sprudlande folkfest över generationsgränserna när familjeturnén Diggiloo kommer tillbaka till Vänersborg – närmare bestämt lördag 3 augusti 2024. Och ännu en gång är det en imponerande samling artister som tar plats på scen: Anders BaggeLucianozWiktoriaAndreas LundstedtLiamooAndreas WeiseElisa LindströmDogge DoggelitoJessica AnderssonLisa Stadell, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi.

-Det är verkligen jättekul att få välkomna Diggiloo igen, säger Mia Dahlén, verksamhetsledare för Forum Vänersborg. Nu är det sjunde året som de väljer Vänersborg som en av deras spelplatser, vilket är ett gott betyg till oss – både som evenemangsarena och sommarstad.

Diggiloo, Sveriges största sommarturné, firade under 2023 hela 20 år och tre miljoner besökare genom åren. I Vänersborg arrangerar Forum Vänersborg, tillsammans med PR Nöje och Vänersborgs kommun, evenemanget som lockar tusentals besökare till Sanden i Vänersborg.
-Det är en mycket proffsig uppsättning som lockar såväl invånare som besökare utifrån, säger Stefan Leijon, evenemangsutvecklare på Vänersborgs kommun. För näringslivet innebär det ett uppsving i bokningar och besök, för vänersborgaren ett högklassiskt nöje på hemmaplan, vilket både är viktigt och roligt, avslutar Stefan.

Biljetterna släpps den 7 december och för att lägga beslag på en så klickar du dig in på www.diggiloo.com där hittar du även mer information om hela evenemanget.

Share This
X