Välkommen till Restaurangdagar – Upptäck din lokala matskattkammare.

Kom och var med under årets Restaurangdagar i staden. Mellan den 18:e och 21:e oktober förvandlas staden till en kulinarisk oas då årets Restaurangdagar äger rum. Under dessa fyra dagar bjuder flera av Vänersborgs bästa restauranger på en smakfull 2-rätters meny till ett fantastiskt pris – endast 249 kr per person.

Så här enkelt är det:

Välj Din Favorit: Besök någon av de deltagande restaurangerna som fångar din uppmärksamhet. Det finns något för alla smaker, så välj en som passar dig, eller passa på att prova något helt nytt.

Utforska Menyn: Dyk in i restaurangens specialkomponerade 2-rätters meny. Här väntar spännande smaker och kulinariska överraskningar.

Prisvärd Måltid: Du betalar endast 249 kr/per person för din specialkomponerade 2-rättes meny.

Håll Koll på Restaurangerna: Vilka restauranger som deltar uppdateras löpande hela vägen fram till evenemangets start. Följ med på vår webbplats och i sociala medier för att hålla dig uppdaterad om vilka restauranger som är med.

Detta är ditt tillfälle att upptäcka stadens kulinariska skatter, prova nya smaker och njuta av en smakfull kväll till ett otroligt pris. Bjud in dina vänner och familj och gör dig redo att utforska stadens matscen mellan den 18:e och 21:a oktober. Det här vill du inte missa!

Datum: 18
Share This
X