En galakväll med hits, hyllningar och magi med Odelberg

Han skapar julstämning i alla svenska hem och gör folk till miljonärer i BingoLotto, men är minst lika känd som underhållare och en fantastisk magiker. Den 25 mars förgyller Stefan Odelberg Vänersborgsgalan, då föreningslivet, näringslivet och kulturen ska hyllas.
– Allt kan hända när Stefan är med, säger galans projektledare Mia Dahlén.

På scenen är det populära galabandet med Jonas Torrestad och Johanna Beijbom i spetsen tillbaka.
Den sjunde Vänersborgsgalan närmar sig och vårens höjdpunkt har plats för cirka 350 gäster i den nya eventhallen på Quality Hotel. Där ska galans fyra hederspriser inom idrott, kultur, näringsliv och evenemang delas ut under minst sagt festliga former.

Det blir mingel, god mat, hyllningar och känslor från start när Erik Torstensson återigen blir spindeln i nätet i rollen som konferencier.
– Men exakt vart den här kvällen tar vägen är omöjligt att säga, nu när vi äntligen lyckats få hit Stefan Odelberg. Han kan inte bara trolla bort i princip allt, utan är dessutom tankeläsare, förvarnar Erik om göteborgaren som nu är inne på sin tredje år som programledare för BingoLotto tillsammans med Lotta Engberg. Stefan har genom åren bland annat haft egen TV-show och fått publiken på Rondo, Trädgår´n, Hamburger Börs och alla nöjeslystna runt om i Sverige att häpna. Allt började på allvar i tonåren när han en magiker hemma i Göteborg gav honom några trick att träna på.

Nu ser Stefan Odelberg fram emot att få gästa den sjunde Vänersborgsgalan.
–  Det ska bli fantastiskt kul! Jag råkar dessutom veta att många har just sju som sitt lyckotal, så det bådar ju gott… Jag har redan en del magiska idéer, säger han en aning kryptiskt.

Vad det innebär återstår att se, men räkna med en kväll där allt kan hända. Live på scenen står också vänersborgssonen Jonas Torrestad tillsammans med bandet bakom Svenska Hits. Johanna Beijbom och Karolina Laang gör Jonas sällskap vid sångmikrofonerna, så räkna även med många magiska musikaliska höjdpunkter.
– Det känns superroligt att få vara med på Vänersborgsgalan igen. En galakväll som denna gör det också möjligt att få bjuda på många olika musikstilar. Plus en och annan överraskning, såklart, säger Jonas Torrestad.

 Biljettförsäljningen är i full gång.
– Vill du säkra dina platser innan det blir lapp på galaluckan, så ska du inte vänta, säger Mia Dahlén.

Här kan du boka dina biljetter eller marknadsföringspaket.

Share This
X