Var med och påverka vilken förening som får priset för Årets Evenemang!
Nu är kan du äntligen nominera just ditt favorit evenemang för möjligheten att vinna Vänersborgsgalans Hederspris – Årets Evenemang på Vänersborgsgalan 2023.

Evenemanget vi söker skall ha genomförts från 1 april 2022 – 28 februari 2023. Det skall dessutom ha bidragit till delaktighet och välmående. Ha förutsättningar för att över tid vara hållbart samt ökat er förenings attraktionskraft samt breddat er verksamhet. Vinnaren presenteras på galakvällen och priset är en check på 10.000kr som skall återinvesteras i föreningen.
Viktigt att notera är att man inte behöver ansökt eller fått beviljat riskkapital ur evenemangsfonden för att kunna vinna priset som årets evenemang.

Vi vill med detta pris uppmuntra de föreningar som reda har etablerade evenemang, stora som små, som gör mycket för vår kommun.
Vi vill att prispengarna skall användas till att utveckla verksamheten eller förnya sig på olika sätt.

Fyll i formuläret för att nominera just din förening.

Nomineringen är öppen fram till måndag 13 februari. Efter det tar Evenemangsfondensjury ut de tio evenemangen som du sedan kan komma att rösta på. Evenemangsfondens kriterier ligger som grund för vilka evenemang som kommer att plockas ut av de nominerade. Läs gärna mer om de på vår hemsida

Så här har det sett ut de tre senast åren när priset delats ut

Foton är tagna av: Patrik Karlsson

Share This
X