Klart för Vänersborgsgalan 2023!

Nu är det klart: Vänersborgsgalan 2023 arrangeras lördagen den 25 mars i Quality Hotels Eventhall.
– Näringslivet, kulturen och idrotten gör tummen upp för galan och dess symbolik för alla goda lokala krafter har växt sig starkare för varje år, säger arrangerande Forum Vänersborgs Mia Dahlén, som håller i galatrådarna.

Efter fem succéår i Arena Vänersborg tvingades galan till ett pandemiuppehåll, där galans fyra hederspriser dock delades ut digitalt i stället i samarbete med ttela. Under 2022 var galan dock tillbaka med en Summer Edition och blev då startskottet på Aqua Blå nere på Sanden.
– Då väntade vi ut pandemins restriktioner och anpassade oss till läget, men nu ser vi fram emot att kunna flytta inomhus igen och hålla den sjunde Vänersborgsgalan tidigt under våren som vi gjort tidigare, säger Mia Dahlén.

Platsen för Vänersborgsgalan 2023 lördagen den 25 mars blir den nya Eventhallen på Quality Hotel.
– Eventhallen är specialbyggd för just den här typen av evenemang och det skall bli spännande att jobba med en ny lokal som ger andra möjligheter, säger Mia Dahlén.
-Även om platsen är ny så är vi glada att vi även i år har med våra fantastiska medarrangörer Vänersborgs Kommun och RF SISU, fortsätter Mia.

Hon hoppas på utsålt även den här gången när näringslivet, idrottslivet och kulturlivet i Vänersborgs kommun samlas.
– Och vi erbjuder även i år en boka-tidigt-rabatt, påpekar Mia Dahlén.

Precis som tidigare år delas galans fyra hederspriser ut inom kategorierna Årets Evenemang, Årets Hederspris Kultur, Årets Hederspris Idrott och Årets Hederspris Näringsliv.
– Dessutom blir det förstås galamingel, god mat, härlig underhållning och en och annan överraskning. Precis som det ska vara på Vänersborgsgalan, säger Mia Dahlén avslutningsvis.

Bilderna är tagna av: Patrik Karlsson, Jerry Lövberg, Olle Gustavsson

Share This
X