Äntligen är det dags för årets påskaktiviteter i Vänersborgs Centrum, i år är de givetvis anpassade efter rådande läge. Men många roliga aktiviteter för hela familjen kommer att erbjudas – äggjakt (se separat FB-evenemang), musikunderhållning och jakten på det försvunna guldägget (se separat FB-evenemang) som alla är gratis.
Det kommer finnas möjlighet att vinna en tårta eller något annat gott att ha till fikan och allt kommer givetvis i från centrumbutikerna.

Passa även på att handla i butikerna, ta en fika på ett café och varför inte en bit mat på någon av restaurangerna. Och du…du vet väl om att många av våra restauranger erbjuder take away i dessa tider, läs mer om det är och att du även kan få varor hemlevererade till dörren om du inte har möjlighet att komma till oss! Det hittar du mer information här

Vi uppmanar alla som kommer till evenemanget att följa folkhälsomyndighetens råd. Om man känner förkylningssymptom eller tillhör riskgruppen så skall man stanna hemma – vi ses gärna en annan gång!

Välkommen till centrum – Glad Påsk

 

 

Share This
X