Välkommen till Vänersborg Centrum mest magiska event – Jul i Centrum!
I år tar vi julglädjen till nya höjder med vårt sprudlande koncept som sträcker sig över varje helg fram till jul.
Fira julstämningen med oss mitt i hjärtat av Vänersborgs Centrum, där varje gata är fylld av ljus, skratt och doften av pepparkakor. Vi har tillsammans med Centrumhandeln skapat ett nytt koncept där du som besökare få julmys varje helg fram till julafton.  Ta del av glöggmingel, live musik, julklappsinspiration och mycket mer. Våra lokala butiker kommer att spraka av juldekorationer och erbjudanden, och du kan räkna med överraskningar runt varje hörn!
Låt tonerna från våra musikartister skapa den perfekta julstämningen medan du utforskar butikernas julskyltningar och hittar de mest unika julklapparna till dina nära och kära.
Vi har även fixat mysiga fikastunder där du kan njuta av traditionella juldelikatesser och känna värmen från glada människor.
Jul i Centrum är inte bara ett evenemang – det är en tradition, en kärleksfull samling av gemenskap och glädje. Så slå in dig i ditt varmaste vinterplagg, ta med familjen och vännerna, och låt oss tillsammans skapa minnen för livet. Detta är dessutom en del av samarbetet mellan Forum Vänersborg, Vänersborgs Kommun, Lokala Näringslivet, Fastighetsägarna och VISIT Trollhättan Vänersborg – Vintertid i Vänersborg. Läs mer om det samarbetet här
Gör julklappsshopping till en glädjefylld upplevelse i Vänersborgs centrum – där varje helg är en fest och varje ögonblick räknas.
Vi ses där!

Här kan du ta del av programmen för de olika helgerna, spara ner dom direkt så du inte missar något.

Share This
X