Forum Vänersborg tar steget in i framtiden med digitala presentkort!

Nu har vi valt att digitalisera Forum Vänersborgs presentkort och detta genom att teckna avtal med Cityplay, vilket innebär att man nu kan köpa lokala presentkort via cityplay.se. Detta tror vi är helt rätt då vi säkerhetsställer tryggheten för handlarna och även får möjlighet att hitta nya kundgrupper.
Presentkortet går bara att lösa in hos våra medlemmar så vi gynnar fortfarande bara vår lokala handel och dig som medlem i Forum Vänersborg.

Fem anledningar till varför vi gör denna övergång

  1. Modernisering och Anpassning till Trender: Det är viktigt att hänga med i den digitala resa som görs av kunderna så vi inte tappar mot andra som påbörjat sin digitala resa. Då är en presentkorts app ett utmärkt sätt att möta den efterfrågan.
  2. Trygghet och Säkerhet: En presentkorts app erbjuder en säker plattform som minimerar risken för förfalskning. Detta kommer att öka tryggheten både för handlare och kunder.
  3. Flera Användningsområden: För handlarna är appen Cityplay inte bara är för presentkort. Det kan också användas för att skapa kundklubbar och analysera besöksmönster, vilket hjälper er handlare att bättre och lättare förstå era kunder och deras kundresa.
  4. Snabba Utbetalningar: Utbetalning av pengarna för de inlösta presentkorten betalas ut till handlarna en gång per vecka.
  5. Ökad Synlighet och Samarbete: Att använda samma plattformen för presentkort och kundklubb ökar synligheten och möjliggöra samarbete och korsmarknadsföring, vilket kan gynna hela Vänersborg.

Vill du som medlem kunna ta emot presentkorten måste du registrera dig på denna länk: https://goloyal.atlassian.net/servicedesk/customer/portal/1/create/34?customize=true
Vill du ha hjälp med din registrering så hittar du oss på Nordfeldts Konditori den 25 oktober kl. 10.00-13.00. Passar inte tiden kontakta oss så ordnar vi en annan lösning.
Är du däremot inte medlem och vill ta emot våra presentkort. Kontakta oss redan idag. Kontaktuppgifter hittar du här
Där fyller du i dina uppgifter och det företagsnamn du vill ska synas i appen. Du kan även ladda upp din logotype.

Cityplay erbjuder två utbildningstillfällen där du kan logga in och delta (ingen föranmälan behövs) samt att du har möjlighet att ställa frågor.
31 Oktober, kl 08.30-09.30 Möteslänk: meet.google.com/mdk-whme-trg
28 November, kl 08.30-09.30 Möteslänk: meet.google.com/jti-jdnx-jqj

Transaktionsavgiften för mottagande butiker är endast 2 %.
Vill du köpa presentkort rekommenderar vi att du betalar med swish – då betalar du bara 10 kr i administrationsavgift oavsett hur många kort du köper.

Är du företag som vill beställa presentkort så kontakta oss så hjälper vi dig precis som vanligt!

Har du frågor om presentkorten så hör gärna av dig till oss!

Share This
X