augusti, 2024

03aug16:0000:00Diggiloo16:00 - 00:00

Detaljer

Högsommar, sol och svalkande Vänervindar. Livet är nästan komplett. För visst skulle det bli ännu bättre om vi slängde in en konsert med landets främsta artister? En konsert som garanterat är värd en tur från Trollhättan också. Hela Diggiloogänget kommer till Sanden i Vänersborg den 3 augusti, och inget gör oss gladare än om du sjunger och dansar in sommarnatten med oss!

På Diggiloo finns det något för alla, och på Sanden finns det flera olika biljetter, beroende på hur och var du vill sitta. Och om du tänkte ta med dig barnen nämner vi gärna det som kallas ”Sittplats i det gröna”, som inte bara är picknickdelen av spelplatsen, utan också den avdelning där du får ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Och sitter du hellre på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Vi är säkra på att du kommer att hitta en plats att trivas på! Och så har vi ju glass, fika, hoppborgar och andra kul aktiviteter för barn, du kan räkna med att alla blir nöjda.

Plats: Sanden, Vänersborg
När: 3 augusti
Insläpp: 16.00
Showstart: 18.00
Boka din biljett här

Missa inte chansen att få se och höra Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, och många fler på årets evenemang. Läs mer om årets alla artister här!

Tid

(Lördag) 16:00 - 00:00

X