MEDLEMMAR

Bli medlem

Bli medlem i Forum Vänersborg

Som medlem i Forum Vänersborg får jag en fantastisk möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av hela Vänersborgs kommun. Jag får möjlighet att bli en del i en arbetskommitté och tillsammans med andra engagera mig i frågor som intresserar mig och som på kort och lång sikt bidrar till att mitt företag eller min förening utvecklas och växer.

Som medlem Forum Vänersborg får jag tillgång till ett stort nätverk av lokala företagare och föreningar och politiker. I nätverket stärks den lokala lojaliteten vilket främjar mitt företag eller min förening eftersom det skapar nya affärs- och samarbetsmöjligheter.

För serviceavgiften i Forum Vänersborg får jag dessutom tillgång till ett antal mycket bra förmåner som är unika för föreningens medlemmar. Vill du veta mer om dessa tveka inte på att kontakta våra verksamhetsutvecklare, eller vill du som företag lämna ett erbjudande till våra medlemsföretag så hör även då av dig till oss.

Föreningens serviceavgifter för nästkommande år fastställs på föreningsstämman. Serviceavgiften är baserad på hur många anställda som finns i företaget och för föreningar så är det en och samma avgift.

Aktuella avgifter hittar du här.

Det här får du som medlem

Forums webbportal

Medverkan med namn, logotyp, infotext, kartposition, webbadress, e-post och öppettider. Kontaktnät till andra medlemmar.

Utbildning

Kostnadsfri utbildning minst 1 gång per år.

Forum Vänersborgs evenemangsfond

Möjlighet att söka pengar till arrangemang/evenemang från Forum Vänersborgs evenemangsfond.

Vi jobbar just nu med alla medlemsförmåner och erbjudanden för 2021. Publiceras inom kort.

Ja, jag vill bli medlem!

Bli Medlem
Om annan än telefonnumret ovan
X